SAG Awards – Best and worst dressed by Natasa.

Hello everyone!

Belofte maakt schuld: mijn eerste blogpost in het Nederlands! 🙂 We hebben Engels en Servisch al gehad, dus vond ik dat het tijd was voor een Nederlandse post.

25 januari werden de SAG-awards uitgedeeld (Screen Actors Guild Awards). Zoals het hoort is er natuurlijk de red carpet. Ik heb de uitreiking niet live gevolgd, maar wel de herhaling gezien de dag erna op E! channel. Zoals de titel zegt, in deze post heb ik enkele fantastische outfits, maar ook enkele BOE! outfits gekozen om te bespreken. Zijn jullie er klaar voor? Here we go!

Julia Roberts
Julia Roberts

Julia Roberts .. Een woord: WOW! Persoonlijk vindt ik dit een van de meest geslaagde looks van de avond. Dit ensembl komt van het modehuis Givenchy. Julia staat er prachtig mee, ze straalt gewoon. Het lijkt misschien een simpele outfit, maar: less is more.

Maggie Gyllenhaal
Maggie Gyllenhaal

Maggie Gyllenhaal .. Oh god .. What to say but not to sound rude. Nee,nee en nog is nee. Deze jurk komt van het modelabel Thakoon. Ik ben hier geen fan van. Maggie ziet er uit als een 55-jarige vrouw die uit een oude film komt gewandeld. Ze ziet er veel ouder uit dan ze is in deze outfit. Sorry Maggie, volgende keer beter!

Emma Stone
Emma Stone

Emma Stone .. Net zoals bij Julia Roberts: WOW! Ik ben hier compleet weg van. Dit kleedje komt van Dior Couture and I’m in love. Over deze outfit kan er alleen maar positief gepraat worden. Emma ziet er fantastisch uit, haar make-up is subtiel maar toch effectvol, haar heels zijn simpel maar passen oh zo fantastisch bij deze outfit. Emma, mag ik deze outfit van je leven voor Nieuwjaar? 🙂

Rosamund Pike
Rosamund Pike

Rosamund Pike in een Christian Dior kleed. De outfit spreekt mij niet aan. Ik hou normaal gezien van een meer “levendige” jurk, maar deze is niet mijn ding. Misschien als het in een zacht kleurtje was (babyroos bijv.) zou ik het nog wel interessant vinden, maar nu: nee.

Sofia Vergara
Sofia Vergara

Sofia Vergara & haar Donna Karan Atelier kleed. Ik ben hier weg van, gewoonweg fantastisch! Rood is een van mijn favoriete kleuren dus daar had ze al een gigantisch pluspunt. Ik vindt het model echt mooi. Het ziet er misschien gewoontjes uit, maar als je er langer naar kijkt is het toch een speciaal model. Het middenstuk spreekt mij vooral aan: doorzichtig, maar niet op een vulgaire manier. Sofia, you go girl!

Camila Alves
Camila Alves

Camila Alves, de mooie wederhelft van hottie Matthew McConaughey in een Donna Karan Atelier kleed. Zoals Sofia Vergara de spijker op zijn kop sloeg met een Donna Karan model, zo sloeg Camila Alves er compleet naast. De kleur, oke, maar het model? Nope! De sleep hangt er bij als een vervelend aanhangsel zonder dat het iets bijbrengt aan de outfit. Volgende keer beter Camila!

Ziezo, dit waren enkele van de outfits op de SAG awards. Tot de volgende awardshow!

See you soon!

Natasa.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s