#PlukhetGeluk project – Durven, dromen, doen!

Hello everyone!

Hier zijn we er weer met een nieuwe post over mijn invulling van het #PlukhetGeluk project!

Allereerst: Mijn excuses. Waarom? Wel, het was de bedoeling dat deze post gisteren online kwam, maar dat is spijtig genoeg niet gelukt. Maaar, no stress, ik was niet ziek of iets anders negatiefs maar wel .. IK HEB GISTEREN MIJN RIJBEWIJS GEHAALD! WOEHOEW! ๐Ÿ˜€ Ik had gisteren mijn praktisch rijexamen en omdat het hier nogal een soep is qua organisatie heb ik heel de dag (!) gewacht om mijn examen af te leggen pas om 7 uur s’avonds .. Maar bon, ik ben er nu van af en vanaf nu is er nieuwe bestuurder op de baan. TUUT TUUT!ย 

Oke, terug naar de essentie. Vandaag is deel 5 aan de beurt, namelijk “Durven,dromen,doen!”. Waar gaat dit over? Ik ga proberen te beschrijven wat ik van de toekomst verwacht en wat ik allemaal al heb bereikt tot nu toe. Dit is tevens het laatste deel van het #PlukhetGeluk project *snif*. Maar dat betekent niet dat het gedaan is met positiviteit op “Time to live”, oh nee dit is nog maar het begin. Er zullen zeker nog posts online komen want dankzij dit project heb ik bakken inspiratie gekregen ๐Ÿ™‚ Dus oogjes open en hou “Time to live” in de gaten!

Kleine reminder: waarom doe ik mee aan dit project?ย Omdat dit project compleet bij mijn blog โ€œTime to liveโ€ past. Je leeft maar 1 keer, dus haal het maximum uit je leven. En positieve vibes zijn altijd welkom!

Waarzegster Natasa & de toekomst
Op persoonlijk vlak
Op persoonlijk vlak heb ik al heel wat bereikt, maar er kan nog altijd gedroomd worden. Ik hoop dat mijn gezondheid mij blijft dienen zoals het moet, dat ik gezonde kindjes krijg, dat ik mij minder laat zenuwachtig maken en dat ik uiteindelijk eens geen f*ck geef om andermans mening. Ik woon in een zeer klein dorp waar iedereen commentaar geeft op iedereen en aangezien ik een “buitenlander” ben volgens hun normen lig ik extra onder de loep. Ik hoop dat ik op een dag daar uiteindelijk eens vrede mee zal nemen en het mij niet meer deert wat iemand anders zegt. Ik hoop dat ik de laatste kilotjes teveel eraf krijg en uiteindelijk weer de gezonde ik ben zonder fysieke problemen door mijn gewicht.

Op professioneel vlak
Ik hoop dat ik in de toekomst uiteindelijk werk kan vinden. Het is in Montenegro verre van easy om werk te vinden, in de buurt, dus ik hoop dat de economische situatie hier een beetje positiever wordt en ik uiteindelijk aan de slag kan. Ik droom er ook van om mijn studies Sociaal Werk opnieuw te hervatten, hier of in Belgiรซ. Hopelijk kan ik deze droom waar maken ๐Ÿ™‚

Op gezinsgebied
Ik droom ervan om een gezellig gezinnetje te hebben waar iedereen het met iedereen kan vinden. Mijn man & ik komen alle 2 uit een nogal “speciale” familie dus onze wens is om in harmonie onze kinderen groot te brengen zonder al te veel drama.

Op bloggebied
Ik hoop dat ik deze blog blijf schrijven tot ik ergens 80 jaar ben, vanuit mijn schommelstoel op mijn terras ๐Ÿ™‚ Ik droom ervan dat “Time to live” ooit is vermeld wordt in Cosmopolitan of Shopping lista (Montenegrijns mode magazine) en ik ooit eens een artikel mag schrijven voor hun of nog beter: een korte column. Ik hoop dat ik in de toekomst nog veel lezers erbij krijg en een inspiratiebron ben voor mensen. Laat de lezers maar komen!

Dromen als een kind
Als ik even mijn fantasie mag laten gaan, ik droom hierover: een bezoekje brengen aan Disneyland Parijs, ongelimiteerd shoppen in Parijs/Milaan/Amsterdam/Antwerpen/.., een gigantische dressingroom hebben met alles erop en eraan, een Chanel handtas ownen, snoep eten zonder dik te worden, alle boeken lezen van mijn “te-lezen”-boekenlijst, fietsen zonder dood te vallen en een Audi A3 in het rood kopen.

Flashback – Wat heb ik al bereikt
Je kan altijd dromen en proberen je eigen toekomst te voorspellen, maar het is ook belangrijk om stil te staan bij hetgeen wat je al bereikt hebt. Dit zijn enkele zaken die ik tot nu toe heb bereikt en waar ik TROTS OP BEN:

 • Ik heb alles achtergelaten in Belgiรซ en ben een nieuw leven begonnen in Montenegro
 • Ik heb mijn voedingspatroon 180 graden gedraaid en daardoor ben ik al 14 kilo lichter
 • Ik ben met “Time to live” begonnen
 • Ik heb mijn middelbaar diploma gehaald na veel stress en zenuwen door te maken
 • Ik heb mijn rijbewijs gehaald
 • Ik heb mijn schrik overwonnen om achter het stuur te kruipen
 • Ik heb een fantastische band met mijn mama en ik ben daar trots op
 • Ik heb een geweldige echtgenoot waar ik altijd op kan rekenen
 • Ik heb geleerd dat echte vriendschap geen grenzen kent

Ziezo, dit was mijn invulling van “Durven,dromen,doen!”. Ik hoop dat jullie er evenveel van genoten hebben als ik. Ik ben enorm blij dat ik heb deelgenomen aan dit project en het is zeker een aanrader voor elke blogger. Bezoek zeker de introduciepagina op “I live for my dreams” van blogger Saskia en wie weet, misschien geraak je wel geprikkeld om zelf mee te doen.

En als afsluiter, een nummer dat mij altijd doet terugdenken aan fantastische momenten in mijn leven:

Tot de volgende post,

See you soon!

Natasa.

6 gedachtes over “#PlukhetGeluk project – Durven, dromen, doen!

  1. Dank je wel! ๐Ÿ™‚ En ik zal er zeker van genieten ๐Ÿ˜‰ En dat is met het grootste plezier gedaan, ik heb er enorm van genoten en elke post was weer een nieuw genot ๐Ÿ™‚ En we zullen er alles aan doen om ons eigen gras zo groen mogelijk te houden door veel ervoor te zorgen ๐Ÿ˜‰

   Like

 1. Waaauw, gefeliciteerd met het behalen van je rijbeijws!! Had je je rijbewijs in Belgiรซ al en moest je in Montenegro een nieuwe halen? Dat was bij mij in de VS wel het geval! Ik had, als ik daar langer gebleven was, een nieuw rijbewijs moeten halen.

  En wat een mooie invulling verder, je hebt een hoop supermooie dromen! Ik weet heel zeker dat je, met jouw positieve instelling, het gros van die dromen echt waar zult kunnen maken. Een van mijn dromen is stiekem ook om, na alles wat ik mee heb gemaakt met mijn overleden man en binnen mijn eigen ‘bijzondere’ familie uiteindelijk een leuk gezinnetje te kunnen hebben, maar dat is voorlopig nog lekker toekomstmuziek want ik wil eerst zelf weer helemaal beter worden. ๐Ÿ˜‰

  P.S. Je reactie op mijn blog over je opa deed me heel erg veel. Ik hoop dat je alle steun hebt die je nodig hebt om dat verlies verder te kunnen verwerken. Liefs xx

  Geliked door 1 persoon

  1. Dank je wel! Ik had enkel een voorlopig rijbewijs in Belgie en dat was afgelopen dus ik ben hier gewoon opnieuw begonnen ๐Ÿ™‚ Ik denk wel dat ik hier een internationaal rijbewijs kan aanvragen waarmee ik dan in bepaalde landen mag rondrijden ๐Ÿ™‚ Dank je wel voor het compliment ๐Ÿ™‚ Ik hoop het ook, het enige wat we kunnen doen is positief blijven en elke dag proberen om een deeltje van die dromen waar te maken. En je hebt gelijk: het is belangrijk om zelf eerst beter te worden en de rest komt dan wel vanzelf ๐Ÿ™‚ Ik ben daar 100% zeker van want met jou positiviteit kan dat niet anders ๐Ÿ˜‰ Dank je wel voor de mooie woorden, zoals ik al had gezegd: ik ben blij dat ik het met iemand kon delen die mij begrijpt. Liefs! x

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s