Zender: België. Ontvanger: Montenegro.

Hello everyone!

Hier zijn we er weer met een nieuwe post!

De titel klinkt nogal raar misschien, maar wanneer je deze post leest zal alles zo klaar als een klontje zijn. Waar gaat dit over? Wel, dit weekend is er opnieuw een pakketje aangekomen van mijn geliefde mamita uit België. En oh gee, wat kijk ik hier altijd naar uit! 🙂 Deze keer was het ook mijn verjaardagscadeautje dus ik was extra blij. Mijn mama laat meestal alle spulletjes die ze gaat opsturen wel zien via Skype, maar om het met haar woorden te zeggen: “Tis toch ni hetzelfde op Skype en as ge ze in u handen hebt”. Amen to that.

Toen mijn hubby deze zaterdag een smsje kreeg van de postbode dat het pakketje was aangekomen, was ik (om het zacht uit te drukken) euforisch. Dus met vol goede moed ging ik mijn pakketje afhalen. Toen ik thuis begon met uitpakken, was er een kleine domper op de feestvreugde ..

Mijn pakket was compleet overhoop gehaald aan de grens, meerbepaald in het postcentrum in Podgorica. En oke, ik begrijp dat als een pakketje er suspicious uitzie je het moet controleren, maar op deze manier?

Pakket

Pakket

Yes my people, op deze manier heb ik mijn spullen aangekregen. Fijn toch? *sarcastisch* Mijn mama pakt alles met de grootste zorg in zodat er niets beschadigd geraakt, maar blijkbaar hadden de beulen in het postcentrum (ja, zo noem ik zulke mensen) daar geen oor naar. Ik heb enkele malen geprobeerd om op hun mail een klacht in te dienen, niet gelukt. Dus heb ik via Facebook geprobeerd en hopelijk krijg ik reactie. Ik heb ook een status hierover op mijn persoonlijke Facebook-profiel geplaatst, klik hier om dit te lezen.

Er was niets beschadigd, buiten een doos met chocolade figuurtjes die mijn mama had ingepakt. Ach ja, niets aan te doen, zolang er niets is uitgenomen is het voor mij allemaal eender 🙂

Maar ik was toch blij dat het aangekomen was en ik ben meteen beginnen uitpakken. Naast enkele oude kleding en goodies die ik had gevraagd om op te sturen, had mijn mama natuurlijk ook een hoop nieuwe dingen gekocht en opgestuurd. En daar ga ik het vandaag over hebben 🙂 Hier zijn mijn nieuwe aanwinsten, rechtstreeks vanuit België!

Schoenen

New Look, Ballerina
New Look, € 24,99
New look, ballerina
New Look, € 22,99
New look, ballerina
New Look, € 24,99

En, of course, van waar anders zouden ze komen dan uit New Look? 🙂 Ik ben dol op alle 3. Mijn mama heeft bij de oranje hakken een bijpassende blazer opgestuurd (die oorspronkelijk van haar was maar ze draagt hem niet meer). De ballerina’s zitten supercomfy. Ik kan niet wachten tot het mooie weer begint!

Kleding

Denim, jacket, new look
New Look, € 24,99
Trui, via, appia, due
Via Appia Due
Blazer, new, look
New Look, € 24,99
Blouse, tunic, new, look
New Look, € 19,99

En de achterzijde van deze blouse ..

DSC07180

Zoals je ziet is de kleding vrij gericht op lente/zomer seizoen, net zoals de schoenen. Waarom? Ik ben gewoon dol op deze 2 seizoenen! Vanaf het moment dat de zon wat feller schijnt: hup naar buiten met die tuniekjes en ballerina’s! Het jeansvestje kan ik nu al op warmere dagen aandoen met een dikkere trui, zoals de roze. Die heb ik trouwens cadeau gekregen van een vriendin van mijn mama, dank je! 🙂 Ik ben compleet weg van dit lila blousje uit de New Look, ze zit gewoon fenomenaal fantastisch goed en comfy. Ik kan niet wachten om ze aan te doen!

Belgische chocolade: Mijn beste vriend

Chocolade, chocolate

En wat zou dit pakketje nu zijn zonder .. PAASEIEREN! Ik had aan mijn mama gevraagd om nog wat Belgische chocolade te sturen want let’s face it: er kan niets op tegen Belgische chocolade. Ik koop hier ook wel chocolade, maar toch .. Dus heeft mijn mama zich laten gaan en een heel assortiment gekocht. Bye bye slank lijn, hello extra kilo’s! De zak uit de Kruidvat is al serieus uitgedunt .. Maar, geen nood: mijn mama heeft al beloofd om met Pasen een nieuw pakketje te sturen en ze steekt er opnieuw wat chocolade in. LANG LEVE DE MAMA!

Accessoires en hebbedingetjes

Accessoire, claire'sNa lange tijd was mijn mama nog eens langsgeweest bij de Claire’s. Ik heb een tijd lang serieus veel oorbellen bij hen gekocht. Ze zijn een beetje duurder naar mijn mening MAAR hun accessoires zijn echt topkwaliteit! Ik had aan mijn mama gevraagd om oorbellen met een klipper kettingje te zoeken omdat ik deze hier in de lokale juwelenwinkels niet vondt. En of course heeft mijn mama 2 paar gekocht! EN I LOVE IT! ♥ Ze zijn zooo mooi, fancy en enorm leuk om te dragen! Zoals je ziet op de foto heb ik ook nieuwe uiltjes-oorbellen waarvan de veren superzacht zijn. Echt fantastisch! 🙂 Als extra heb ik een nieuwe nagelvijl gekregen (omdat mijn mama hem super vondt), een mini ringdoosje, rode nagellak en lippenbalsem in een beertje (CUTE!). En nu heb ik, uiteraard, enorm veel zin om in de Claire’s te winkelen 🙂 Maar dat zal moeten wachten tot ik nog eens in België ben.

Nu hebben jullie ook eens meegekeken in een pakketje van mijn mama. Uiteraard zullen er nog volgen en wees gerust: jullie mogen opnieuw meekijken 🙂

Tot de volgende post,

See you soon!

Natasa.

8 gedachtes over “Zender: België. Ontvanger: Montenegro.

  1. Mag ik je 1 dingen aangeven (mijn niet afschieten a.u.b.): vondt is nooit met dt. 🙂 Enkel D volstaat.
    Wat een leuke spullen heeft je mama opgestuurd! Ik hou van die schoenen. Maar euh, is het niet moeilijk zo schoenen kopen zonder te passen? Of heb jij geen moeilijke voeten? 🙂

    Like

    1. Dank u! Om eerlijk te zijn: ik was al een tijdje aan het twijfelen of ik wel correct schreef 😀 Maar nu weet ik het tenminste 😉 Sinds ik niet meer in Belgie woon ben ik echt een beetje achteruit gegaan met deftig Nederlands schrijven .. :/ Ik heb compleet geen moeilijke voeten, godzijdank 😀 Ik weet dat van sneakers een maat 39 draag (vanwege mijn steunzolen) en alle andere schoeisel is standaard maat 38 🙂 Daarom dat mijn mama ook gemakkelijk schoenen kan kopen voor mij 🙂 Sinds ik hier ben is het maar 1 keer gebeurt dat er een paar te groot is 🙂 Liefs! x

      Like

  2. Pingback: Liebster Award. | Time to live.

  3. Pingback: #2 Zender België. Ontvanger Montenegro. | Time to live.x

Plaats een reactie