De lenteschoonmaak: Accessoires.

Hello everyone!

Even een klein complimentje voor mezelf: Ik vind de titel echt compleet niet duidelijk en mysterieus. YES!

Alright, back to business. Ook al blijft de zon ver weg van Montenegro en blijven we vast zitten in sneeuw, regen en wind, toch is de lente al aanwezig (kalendergewijs en in onze hartjes). Luchtige kleding staat te gillen in mijn kast om gedragen te worden, sandaaltjes kijken me smekend aan en mijn accessoires hebben er genoeg van gehad om verstopt te liggen. Maar, ze zullen allemaal even moeten wachten op Miss Sunshine.

Toch heb ik al enkele voorbereidingen getroffen voor als het warme weer begint. En daarover gaat mijn post vandaag. Ik heb een lenteschoonmaak gehouden in mijn kast, meerbepaald: met mijn accessoires. Ik heb een hele hoop oorbellen, kettingen (lang & kort) en armbanden die allemaal op verschillende plaatsen in onze slaapkamer lagen. Ik was dit al geruime tijd beu en wou hier verandering aan brengen, dus dacht ik: “Ik hou gewoon een lenteschoonmaak in mijn accessoire collectie!”

Zo gezegd, zo gedaan en ik ben er vanmorgen met veel goede moed ingevlogen.
Taak numero uno? Alles bijeen zoeken. Daar heb ik minder tijd aan besteed dan dat ik dacht dat ik zou doen. Benieuwd wat ik allemaal heb gevonden? Tadaa!

accessoireZoals je ziet: chaos alom. Alles lag in zakjes en doosjes op verschillende plaatsen in onze slaapkamer.

Taak nummer 2: alles uitpakken en sorteren. Armbanden op één plek, oorbellen samen en kettingen op lengtes leggen. Het resultaat?

accessoireIk was zelf verbaasd van de hoeveelheid accessoires die ik heb! Ik heb zelfs enkele zaken teruggevonden die ik al geruime tijd aan het zoeken was en zelfs spullen gevonden waarvan ik niet eens meer wist dat ik ze had! Ik heb ook enkele oude kettingen weggegooid (lees: kettingen die kleur afgeven en groenig worden BAH!). Ik heb hiervoor serieus liggen wikken en wegen, maar uiteindelijk van mijn hart een steen gemaakt en mijzelf peptalk verkocht zoals “Natasa, je draagt dit niet meer. GOOI.HET.WEG!”

Taak nummer 3: Alles uiteen halen. En vooral mijn kettingen waren een gigantische rotzooi om uiteen te knopen. Na een hele scheldpartij en zenuwtrekken, heb ik alles uiteen gehaald en mooi apart gelegd. Mijn oorbellen waren iets meer gesorteerd en armbanden heb ik niet superveel, dus die twee categorieeën waren geen probleem.

Taak nummer 4: Opbergdozen zoeken. Ik had al eentje op het oog, namelijk een cadeaubox van Hunkemöller die ik anderhalf jaar geleden had gekregen van mijn mama. Aangezien die toch maar leeg lag te wezen onder bed, was dit de ideale manier om hem te gebruiken. Als extra: een klein juwelendoosje van Hello Kitty (of course!) dat ik gratis had gekregen bij mijn zonnebrillen.

accessoireTaak nummer 5: Alles netjes opbergen in deze doosjes. Eenmaal bezig, ging alles vanzelf. Ik had hier niet echt al te veel over nagedacht op voorhand, dus het was improviseren op dat moment. En ik ben best wel tevreden over het resultaat (applausje voor mezelf!)

accessoire

accessoire

accessoire

Zoals je ziet, is er een extratje bij, namelijk een klein make-uptasje. Why? Vanwege mijn oorbellen. Ik heb veel oorbellen die langer zijn en aan plastieken etiketten vastzitten. Zodat deze niet in de knoop zouden gaan met mijn kettingen in de doos, heb ik deze apart opgeborgen. Mijn kleine oorbellen (stekertjes) zaten al in doosjes, deze heb ik langs de kant gelegd in de roze opbergdoos.

Het ziet er misschien voor sommige nog altijd rommelig uit, maar het is een verbetering ten op zichte van de zoektocht naar accessoires in de slaapkamer. Ik hoop ergens een kettingkapstok (of hoe het ook heet) te pakken te krijgen zodat ze allemaal mooi hangen en zeker niet in de knoop geraken (not again!).

Nu hebben jullie eens een kijkje genomen in mijn *ahum* bescheiden accessoire collectie 🙂 En nu heb ik spontaan zin om er nog te kopen!

Draag jij vaak accessoires? En hoe berg jij ze op?

Tot de volgende post,

See you soon!

Natasa.

Advertentie

6 gedachtes over “De lenteschoonmaak: Accessoires.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s