Shopaholic – Mijn favoriete merken en winkels.

Hello everyone!

Vandaag komt mijn jarenlange verslaving aan bod, namelijk winkelen. Toen ik nog in Antwerpen woonde, was ik een rasechte shopaholic. What does that mean? Elk vrije moment doorbrengen in één van de meest bekende winkelstraten van Antwerpen, De Meir.

De MeirAlleen al naar deze foto kijken roept heimwee op. Bon, back to business. Sinds ik verhuisd ben naar Montenegro winkel ik pakken pakken minder, maar de shopaholic in mij blijft aanwezig. Lees: Online windowshoppen. Ook mijn mama helpt mij hierbij door regelmatig nieuwe kleding te kopen en op te sturen. En jawel, mijn mama koopt altijd de juiste maat en naar mijn smaak. We hebben dezelfde smaak en ik geef haar de maten door, it’s as simple as that.

Als shopaholic in hart en nieren heb ik natuurlijk ook enkele favoriete merken/winkels. En daar ga ik jullie wat meer over vertellen in deze post van vandaag.

New Look

Logo New Look

Numero uno op deze lijst en terecht. Mijn kledingkast bestaat uit, om niet te overdrijven, uit toch zeker 65% kleding uit deze winkel. Sinds dag 1 dat deze winkel is opengegaan op de Meir is het mijn vast stekje waar ik altijd langsging. En mijn mama doet dit nu nog altijd. We kopen allebei onze kleding hier dus dat maakt het extra gemakkelijk.

H&M

Logo H&M

Deze staat bijna gelijk met New Look. Ik vond H&M altijd al een leuke brand, maar door mijn overgewicht dacht ik dat ik daar nooit iets zou vinden. Tot ik enkele jaren terug mijn eerste stappen binnen zette .. Sindsdien kocht ik er heel vaak kleding en later ook accessoires. Mijn nieuwe stap is om wat cosmetica bij hen te kopen, ik heb dit nog niet gedaan en om toch iets uit hun H&M Home collectie te pakken te krijgen.

New Yorker

new yorker

Een winkel die, spijtig genoeg, niet meer te vinden is op De Meir (wel nog aanwezig in Wijnegem Shopping Center). Toen deze net op de Meir kwam heb ik hier vaak en veel gekocht. Maar na een tijdje was ik het wat zat en heb ik er een tijd lang gewoon niet binnen geweest. Tot ik naar Montenegro verhuisde en deze winkel zag in Delta City Podgorica (shoppingcenter). Sindsdien loop ik er altijd wel eens binnen als ik er ben en mijn favoriete boyfriendjeans komen hier vandaan.

Standaard Boekenhandel

boek,boeken

Een boekenwinkel mag zeker niet ontbreken op mijn lijstje! Deze boekhandel heeft enkele vestigingen in Antwerpen (waaronder op de Meirbrug en Huidevetterstraat) en als ik er alleen op uitging in de stad, moest ik er altijd wel eens binnenwandelen. Ik hou enorm veel van boeken dus deze winkel is zeker een plekje waar ik me even zoet kon houden.

Accessorize

accessorize,logoToen deze winkel net geopend werd in het Grand Bazar Shoppingcenter, heb ik er ettelijke euro’s achtergelaten. Het is een duurdere winkel (naar mijn mening), maar ze hebben wel fantastische sierraden en enorm kwaliteitsvolle handtassen. Na een tijdje was ik deze winkel wel uitgekeken, maar deze is ook aanwezig in Delta City Podgorica dus ik spring er nu wel altijd opnieuw even binnen.

Mango

logo,mango

Een winkel naar mijn hart! Vooral hun handtassen zijn om erbij weg te zwijmelen. Je betaalt er wel wat meer, maar in de ruil daarvoor krijg je kwaliteit en originaliteit. Elke keer wanneer mijn mama en ik er binnen wandelde, hadden we toch wel enkele honderden euro’s nodig om alles te kopen wat we mooi vonden 🙂 Deze winkel was aanwezig in Delta City Podgorica, maar ze hebben hem spijtig genoeg gesloten .. Mango, kom asjeblief weer naar Montenegro!

Dit zijn maar enkele winkels van de zovele waar ik graag een bezoekje aan bracht toen ik nog in Antwerpen woonde. Moest ik ze allemaal opnoemen, dan zouden we na 3 dagen nog bezig zijn 🙂 Ik kan niet wachten om nog eens in mijn hometown te zijn en me eens lekker te laten gaan.

Welk zijn jouw favoriete winkels?

Tot de volgende post,

See you soon!

Natasa.

Advertentie

9 gedachtes over “Shopaholic – Mijn favoriete merken en winkels.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s