TAG – Home sweet home.

Hello everyone!

Het is tijd voor een nieuwe tag!

Sinds ik mijn eerste taginvulling eergisteren online plaatste, ben ik volop begonnen met tags in te vullen die ik tegenkom/ al heb gezien op het internet. Hopelijk wordt dit geen verslaving ..

De tag die ik vandaag ga invullen heeft de naam “Home sweet home” en ben ik tegengekomen op “Simplynspecial”, blog van Nina. Deze tag heeft een klein speciaal toetsje, namelijk: ze heeft hem zelfs verzonnen! WAUW! Dat maakte het voor mij extra interessant om het te lezen. Nadat ik hem had gelezen besloot ik om deze ook eens in te vullen 🙂 Haar invulling van deze tag kun je hier lezen.

home,house,thuis,huis
                                           Ter info: Deze foto dateert van November 2012

En dan nu .. Antwoorden maar!

Als je aan thuis denkt, wat is het eerste wat er in je opkomt?
Liggen in de zetel, onder een deken terwijl ik TV kijk of op de laptop bezig ben. Thuis zijn betekent rust. Tenzij we natuurlijk bezoek hebben .. Thuis heeft ook een diepere betekenis: samen zijn met mijn echtgenoot, de dag bespreken en gewoon praten over koetjes en kalfjes.

Wat is het fijnste plekje in je huis/kamer?
Hmm .. Ik heb er twee, namelijk onze hoekzetel en slaapkamer. De hoekzetel omdat “de hoek” mijn zitplaats is sinds we hem hebben gekocht. Geen idee hoe, maar dat hoekje heb ik meteen ingepalmd van dag 1 🙂 En de slaapkamer omdat we een enorm comfy matras hebben en ik er gewoon erg graag lig. En zoals er altijd op het programma MTV Cribs zeiden: “This is where the magic happens” 🙂

couch,home,comfort

Wat zou je willen veranderen aan je huis/kamer?
Er zijn heel wat zaken die ik zou willen veranderen/toevoegen. Onze bovenverdieping is nog steeds ruwbouw en die zou ik graag willen afwerken. Op de benedenverdieping ontbreekt er enkel nog een bar tussen de keuken en de woonkamer. En rond het huis .. Pfoeh, breek me niet open. Too much work.

Ben jij netjes of een rasechte rommelkont?
Ik ben OCD netjes, zonder grapjes. Ik heb echt een hekel aan rommel in huis en daarom ben ik ook altijd wel bezig met “iets” op te ruimen. Soms is het hier wel chaos, maar ik zorg er meestal voor dat dit niet teveel gebeurt. En mijn man? Hij is een rasechte rommelkont! Geen goede combo he?

Noem 1 ding wat je alleen doet als je helemaal alleen thuis bent.
Eigenlijk niets speciaal hoor. Ik doe de meeste dingen wanneer mijn man ook thuis is.

Noem 5 dingen die essentieel zijn voor jouw ultieme ‘thuisgevoel’.

 • Dekentjes!
 • Mijn echtgenoot
 • TV
 • Snacks
 • Comfortabele kleding

Waar zie jij jezelf wonen over 5 jaar?
Goede vraag en geen idee. Ik hoop stiekem om toch opnieuw in België te kunnen wonen, maar dan samen met mijn echtgenoot in ons eigen stekje. Wishful thinking noem ik dat. Maar of dat gaat gebeuren, time will tell. Voor de moment zien we ons hier wel wonen, in ons eigen huisje op het platteland. Zoals een uitdrukking van hier het zegt: “Je weet nooit waar je voeten je meenemen”. En dat is zo waar.

Omdat deze tag nieuw is, heb ik besloten om enkele mensen te nomineren:

Ladies, ik verwittig jullie natuurlijk ook persoonlijk. Moest het zijn dat je deze tag al hebt ingevuld, laat dan een link achter in de reacties op deze post zodat ik je antwoorden eens kan lezen 🙂

Voor degene die ik niet heb genomineerd, maar hem toch willen invullen: feel free to go! Maar: geef dan wel een linkje naar deze post EN naar de bedenker van deze tag.

Wat vinden jullie van deze tag? Zouden jullie hem ook invullen?

Tot de volgende post,

See you soon!

Natasa.

Advertentie

14 gedachtes over “TAG – Home sweet home.

 1. Super! Ik ga ‘meteen’ wat foto’s nemen, zodat jullie een leuk kijkje krijgen. Misschien kan ik dit wel koppelen aan eventueel grondplannen van de bouw, of kan ik er verder nog naar linken. Want momenteel zijn mijn artikels vooral moestuingericht, maar met de bouw zijn we ook volop bezig! Zoveel blogplannen.. Zoveel zin om te genieten van de zon. Ik kies voor het laatste, haha!

  Geliked door 1 persoon

  1. Ja super idee! Dat zou enorm fijn zijn 🙂 En zo krijgen we een kleine update van hoe jullie bouwplannen staan, klinkt super! Haha 😀 Ik hoop dat je hebt genoten van de zon, bloggen kan op elk moment 😉 Liefs! x

   Like

 2. Nesrin - Daily Cup of Bla Bla Bla

  Mooi ingevuld het klinkt als een opgeruimd en liefdevol nest wat jullie samen hebben. Een deken en een goede huispak mag ook hier zeker niet ontbreken. Ik hoop dat je droom uitkomt en je samen met je man in België komt te wonen. Waar je ook bent op de wereld als je maar samen bent en samen een nest kunt bouwen 😉

  Geliked door 1 persoon

  1. Dank je! 🙂 En die zaken mogen zeker niet ontbreken. Ach, dromen mag he? 🙂 En of het er ooit van komt: Time will tell. En inderaad, het belangrijkste is dat we samen zijn en we samen aan ons liefdesnestje werken, waar dan ook 🙂 Liefs! x

   Like

 3. Pingback: Tag: Home sweet home | Nicky's Wereld

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s