Chillen op het strand met H&M.

Hello everyone!

Oké, oké. Jullie worden mij nu ECHT WEL BEU veronderstel ik. Maar, vergeef me, mijn lieve lezer. Vergeef me. Ik ben er mij alsmaar meer van bewust dat ik echt verslaafd ben aan H&M.
AND I LIKE IT!
Voila, dat is er dan ook weeral uit. Nu ik de nodige portie “schuldgevoel” *ahum* eruit heb gegooid, kunnen we weer aan de bak voor vandaag.

Het mooie weer begint eindelijk een beetje tevoorschijn te komen. Oké, nog niet elke dag maar hey: it is what it is en we zullen het daar maar mee moeten doen. Een tijdje terug kreeg ik mijn alombekende en de hemel in geprezen nieuwsbrief van H&M in mijn mailbox gedropt en of course moest Natasa even een kijkje nemen ..

H&M heeft op zijn website een nieuwe keuze aan kleding voor deze zomer met de toepasselijke titel “Aan zee”. En oh yes, de zee: geef me 5 minuutjes en ik waan me aan de zee in Montenegro.
Iedereen kent wel L.O.G.G. afdeling bij H&M. Meestal zijn het basic stuks tegen een heel schappelijke prijs en kwalitatief zeer hoog. Ze staan vooral bekend om hun hoodies, sweaters en comfy shirts, maar nu hebben ze speciaal voor de zomer enkele leuke stuks uitgekozen.

En ik zou Natasa niet zijn moest ik natuurlijk niet een beetje hebben rondgeneusd en enkele leuke stuks eruit heb gekozen om speciaal met jullie te delen. Dus zet jezelf in zomermodus en geniet!

tanktop,h&m,logg
            Tanktop, € 14,99
short,h&m,logg
               Short, € 19,99
sjaal,h&m,logg
                 Sjaal, € 9,99
jurk,h&m,logg
                 Jurk, € 9,99
short,h&m,logg
             Short, € 24,99
denim,jurk,h&m,logg
         Denim jurk, € 29,99
jeans,jasje,h&m,logg
         Jeansjasje, € 34,99

Als je nog meer van deze fijne kleding wilt checken, klik dan hier.

Draag jij liever een short-shirt combinatie of jurkje/rokje tijdens de zomermaanden?

Tot de volgende post,

See you soon!

Natasa.

Advertisements

11 thoughts on “Chillen op het strand met H&M.

  1. Haha 😀 Wel, ik heb het gelukkig nog niet voorgehad, maar ik heb het al wel van andere mensen gehoord dat dat gebeurt. Ik heb blijkbaar dus een hele portie geluk 😀 En dank je wel! 🙂 Liefs! x

   Like

 1. Nesrin - Daily Cup of Bla Bla Bla

  Ik vind de jurk met streepjes en het spijkerjackje er boven wel een gave combinatie. Geen probleem dat het wéér H&M is hoor Natasa hahaha.

  Liked by 1 person

 2. Simplynspecial

  Ik ben meer het ‘short-shirt-type’ haha. Maar dat gestreepte jurkje vind ik toch ook wel heel tof! Ik denk dat ik wat vaker buiten mijn comfortzone moet gaan en jurkjes dragen. Is toch veel te leuk?!

  Liked by 1 person

  1. Inderdaad! En je moet het zeker eens proberen, je zou er nog van versteld staan hoe mooi sommige items je kunnen staan ook al dacht je in eerste instantie van niet 🙂 Liefs! x

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s