TAG – Loving summer is easy.

Hello everyone!

Het is echt een eeuwigheid geleden dat ik nog een tag heb ingevuld dus het werd dringend tijd om daar verandering in te brengen! ๐Ÿ™‚

Eigenlijk lees ik best wel wat tags op andere blogs en vind ze enorm fijn om zelf in te vullen, alleen .. Ik heb gewoon teveel inspiratie voor andere artikelen dat ik geen tijd heb om tags in te vullen! I call it: Luxeprobleem.

Maar, back to business. De zomer is al een tijdje bezig, volgens de kalender toch. In real life is het nog een beetje onstabiel. De ene week gaan we dood door een hittegolf, de andere week moet ik weer een trui aan.
Toch ben ik al een hele lange tijd (lees: maanden) in zomerstemming. Dus deze tag was dan ook meer als toepasselijk voor mij.

De tag die ik vandaag invul is enorm populair de laatste weken (ik kom hem echt overal tegen!) en heeft de titel “Loving summer is easy”. Deze tag is uitgevonden door Svenja van “Loving life is easy” en staat helemaal in het teken van mijn favo seizoen: De zomer. Wil je weten of ik nog op vakantie ga of welke zomervakantie mijn favoriet was? Lees dan snel verder!

Ga jij deze zomer op vakantie? Zo ja, welke bestemming ga je een bezoekje brengen?
Mijn zomervakantie is al geweest. Ik ben namelijk vanaf midden mei tot midden juli in Belgiรซ geweest. Ik beschouw dat als mijn zomervakantie omdat ik alle mensen die ik graag zie heb teruggezien (oke,misschien niet allemaal) en omdat ik fantastisch weer had gedurende die 2 maanden ๐Ÿ™‚

Wat voor activiteiten ga je ondernemen tijdens je reis? Ga je voor ultieme ontspanning, uitdaging of een combinatie?
Tijdens deze vakantie heb ik vooral verloren tijd met familie en vrienden ingehaald. Veel afspreken met vrienden, op stap met familie, veel gaan winkelen, wandelen, .. Het was geweldig druk.

Wat staat er op je bucketlist voor de zomervakantie?
Ik zou graag nog enkele dagen met manlief naar de kust in Montenegro trekken. Het is zowat een traditie geworden sinds we samen zijn dus ik hoop dat het er dit jaar weer van komt.

Wat is je allermooiste zomervakantieherinnering?
Dat is een moeilijke. Ik heb enorm mooie tijden doorgebracht in Montenegro, wanneer we voor de volle twee maanden naar daar gingen. We hebben er een appartement en onze familie woont er dus ik heb er heel wat zomers afgesleten ๐Ÿ™‚

Wat is je all time favoriete zomervakantiefoto?
budva,more,sea,zee,montenegro

Dat is er eentje van vorig jaar, toen ik met mijn lieve echtgenoot 4 dagen naar Budva (stadje aan de kust in Montenegro) ging. We maken er elk jaar een must van om nieuwe plekken te ontdekken en vorig jaar hebben we een gezellig en prachtig strandje ontdekt (Sveti Stefan) waar we deze foto lieten nemen.

Welke guilty pleasures heb je tijdens de zomervakantie?
Het klinkt cliche, maar het is zo: Een overload aan ijsjes eten. Maar, manlief heeft net hetzelfde probleem dus het is goedgepraat ๐Ÿ˜‰

Wat is je favoriete zomerlipstick?
Ik draag graag lichte kleuren zoals roze en lilapaars.

Welke outfit draag je het liefst in de zomer?
Zolang het niet te plakkerig wordt! Dus: luchtige kleding zoals jurkjes en playsuits en losse shirts en shortjes. Ik haat strakke kleding in de zomer, ik heb de indruk dat ik dan nog extra zweet.

Welke zomerse oorden zou je graag nog eens willen bezoeken?
Omdat mijn echtgenoot nog niet zoveel gereisd heeft zou ik supergraag met hem naar de kust in Griekenland trekken of een van de Griekse eilanden bezoeken. En als ik een beetje mag fantaseren: Bora Bora sla ik ook niet af ๐Ÿ˜‰

Wat vind jij het meest speciaal aan de zomer?
Oh, hier kan ik wel wat opnoemen: langer licht s’avonds waardoor je tot laat buiten kan zitten op terras, mensen die vrolijker zijn, een relaxter tempo van leven, het uitgaansleven wordt beter (vind ik toch) en de zomersolden! Haha ๐Ÿ˜€

Ik ga dit keer niemand taggen om de simpele reden: iedereen blijkt deze tag al ingevuld te hebben (naar mijn mening). Dus moest het zijn dat jij hem nog niet hebt ingevuld, feel free to do it!

Waarom hou jij zo van de zomer?

Tot de volgende post,

See you soon!

Natasa.

5 gedachtes over “TAG – Loving summer is easy.

  1. Simplynspecial

    Leuke tag meis! Ik heb ‘m inderdaad al vaak voorbij zien komen, maar ach ๐Ÿ™‚ De zomer is inderdaad wat wisselvallig. Hopelijk heb ik in mijn vakantie lekker weer hihi.

    Like

  2. Pingback: The chronicles of a country girl. | Time to live.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s