5 liefdevolle jaren. ♥

Hello everyone!

Love is in the air en je zal het geweten hebben, geloof mij. Vandaag een liefdevolle post, ter ere van de meest geweldige man in mijn leven: mijn echtgenoot.

Op 1 augustus waren we exact 5 jaar samen (nu allemaal tesamen: oooooh!). ♥ We hebben het niet uitgebreid kunnen vieren zoals andere jaren (lees: de aanslepende auto-crisis te huize Vuceljic) maar we hebben het wel niet onopgemerkt voorbij laten gaan.

Mini flashback. Toen Natasa 5 jaar geleden op haar jaarlijkse zomervakantie naar Montenegro kwam heeft ze tijdens een nachtje stappen een geweldige jongen leren kennen. Na 3 ontmoetingen vormden we een koppeltje. Leuke zomerliefde he? Wel, de zomerliefde bleef duren (ter verbazing van de hele wereld) en 5 jaar later zijn we getrouwd en hebben we ons eigen huis.

Waarom deze post? Ik vond dat jullie het recht hebben om een beetje meer te weten te komen over de man achter deze bloggende huisvrouw. En hij toch ook wel wat aandacht verdient hier 🙂
Daarom deel ik met jullie vandaag 60 weetjes over onze relatie/huwelijk/karaktertrekken en ga zo maar door. Op het einde van deze post verklap ik jullie waarom exact 60 ..

 1. We hebben elkaar leren kennen in een danscafe in Montenegro in de zomer van 2010.
 2. Onze favoriete kleur is rood. Bewijs? Veel te veel rode spullen in en rond het huis.
 3. Wanneer hij oververmoeid is, snurkt hij verschrikkelijk luid.
 4. We kijken enorm graag naar actiefilms.
 5. Na 3 weken daten, heb ik zijn familie ontmoet. Heel ongewoon hier in Montenegro.
 6. Speciaal voor mij heeft hij zichzelf een laptop aangeschaft. Zo konden we contact blijven houden via Facebook toen ik terug in Belgie was.
 7. In de winter van 2012 is hij 2 maanden bij mij in Antwerpen geweest. Samen Nieuwjaar vieren en het vuurwerk aan de Schelde kijken met een blik Jupiler in de hand is iets wat ons voor altijd bij blijft.
 8. We hebben een grappige selfie hier in onze woonkamer staan. Namelijk deze.
  Hubby and me
 9. De eerste keer dat hij een verdere reis maakte was toen hij naar België kwam. Ervoor was de verste reis tot over de grens in Servië.
 10. We hebben er een gewoonte van gemaakt om elk jaar in de zomer enkele dagen aan zee te gaan in Budva. Dat is onze rustperiode zonder dagdagelijkse drama en werk.
 11. When we fight, we fight with passion. Lees: Drama en geroep all over the place.
 12. Hij ergert zich te pletter aan mijn “ik zeg wat ik denk” attitude. Iets waar hij nog altijd aan moet wennen. En ik begrijp het wel: Ik kan soms best cru uit de hoek komen.
 13. We willen graag zo snel mogelijk voor de kerk trouwen.
 14. Hij is een echte grapjas en houdt ervan om mij compleet gek te draaien.
 15. Zijn echte naam is Slobodan, maar iedereen noemt hem Bobo.
 16. Ik heb geen verlovingsring of trouwring van hem. Alles is vrij snel gegaan, het is er gewoon niet van gekomen.
 17. Touchscreen GSM’s zijn niets voor hem. “Mijn vingers zijn er te dik voor”.
 18. Hij vindt het fantastisch om mij te bezaaien met kusjes wanneer zijn baard is gegroeid. Lees: Geprikkel en rode uitslag op mijn nek.
 19. Hij kan er echt van genieten om s’avonds,na een lange dag werken, thuis te komen en de warmte uit de woonkamer voelt. Het huis voelt “leeg” zonder mij volgens hem.
 20. We doen bijna alles in overleg.
 21. Qua het inrichten van een huis heeft hij heel wat bijgeleerd van mij en heeft hij een smaak ontwikkeld die past bij die van mij. *vreugdedansje*
 22. Toen we 1 jaar samen waren, heb ik een zilveren armbandje cadeau gekregen. Ik draag hem tot op de dag van vandaag nog altijd.
 23. Aan onze vorige auto, een witte Ford Mondeo caravaan uit ’93, hebben we heel veel herinneringen. Het was met pijn in ons hart dat we hem moesten wegdoen ..
 24. Hij snapt mijn obsessie met sociale media niet. Facebook is voor hem al voldoende, waarom in vredesnaam nog Instagram/Twitter/Snapchat en ga zo maar door aanmaken?
 25. Nog iets wat hij niet snapt: waarom ik graag op mijn smartphone op het internet zit. Hallooooo Instagram?!
 26. Mijn uitpuilende kledingkast is iets waar hij gek van wordt, geen oplossing voor heeft en dus gewoon zo laat.
 27. Over de schoenenkast hebben we een deal gesloten: een gigakast die gebouwd moet worden op de bovenverdieping.
 28. Mijn man kan gerust meedoen aan het programma “Help mijn man is een klusser”. Hij is een geweldige klusser, alleen werkt hij niet alles altijd helemaal af ..
 29. We houden beiden van house/techno/electro muziek en kunnen er helemaal op losgaan.
 30. Hij heeft een bierbuikje, but I still love him. Ik maak er nu grapjes over en zeg dat hij in blijde verwachting is 🙂
 31. Hij is niet zo’n gigantische sportman, maar heeft een betere conditie dan ik. Aloewel dat de laatste tijd wat omgekeerd aan het worden is door dat bierbuikje ..
 32. Moesten we ooit de Lotto winnen hebben we besloten een jacht te kopen. Don’t ask me why.
 33. Hij is dol op zijn paard Smoki. Maar hey, wie kan er nu niet dol zijn op deze schat?

  September 2011
  September 2011
 34. Toen ik 2 maanden in Belgie was, heeft hij braaf het huis netjes gehouden. Bottom line: hij kan een nieuwe man zijn wanneer het moet.
 35. Hij kijkt graag naar en koopt graag grappig speelgoed. Zo hebben we een schietende soldaat staan naast onze TV.
 36. Ik ben beginnen slaapwandelen sinds we samenwonen. Mijn man heeft al ettelijke nachten achter de rug waarbij hij mij kalm moet krijgen,terug in bed moet duwen en ervoor zorgen dat ik niet door het raam spring.
 37. Ik heb de pech dat mijn schoonmoeder een feeks is. Gelukkig vormen we 1 front samen tegen haar plannetjes.
 38. Hij houdt van witte chocolade, ik van melk & pure chocolade.
 39. We houden van uitstapjes maken en gezellig uit eten gaan.
 40. Voor mijn eerste verjaardag hier hebben we samen taart gemaakt. De versiering heeft hij gedaan en was een verassing tot de volgende dag ..

  Birthdaycake 2013
  Er staat “Ik hou van je” ♥
 41. Hij is een echte zoetebek en zou elke dag wel taart kunnen eten.
 42. Ik ben een nagellakverslaafde en hij wordt er stilaan gek van.
 43. We zouden supergraag een klein huisje/appartement aan zee willen hebben. Het is nog niet voor de nabije toekomst, maar we hebben wel wat bekeken welke opties we hebben.
 44. Hij zou graag 3-4 kinderen willen, ik maar 2. #overlegnodig
 45. Hij woont liever op het platteland (waar we nu wonen), ik zou liever opnieuw in Antwerpen wonen. #nogmeeroverlegnodig
 46. Ik was een geweldige student tijdens mijn schooljaren, hij geraakte met veel moeite elk jaar over.
 47. Wanneer hij vertelt over onze beestjes (en dat zijn er heel wat), doet hij dat altijd met veel passie.
 48. Ik heb een fobie van alle insecten die vliegen, terwijl meneer doesn’t give a f*ck ook al zit er een gigasprinkhaan voor zijn neus .. #imouttahere
 49. Ik ben 22, hij is 27. Toch voelen we dit verschil helemaal niet.
 50. We vallen altijd lepeltje-lepeltje in slaap. Zonder dat: no sleep.
 51. Toen ik in september begon met diëten, heeft hij de eerste 3 maanden geen snoep in huis gehaald zodat ik niet in de verleiding zou komen.
 52. Mijn man heeft de gewoonte om de kleding die hij uitdoet, op de plek waar hij het uitdoet achter te laten. Gevolg? This young lady mag achter hem alle kledingstukken bijeen rapen ..
 53. Toen we een jaar samen waren hadden we er een plicht van gemaakt zoveel mogelijk foto’s samen te nemen. Reden? Toen we net samen waren hadden we maar 1 rare foto.
 54. Ik ben een echte boekenwurm, terwijl hij een hekel heeft aan lezen. Het enige wat hij doorbladert zijn de tijdschriften die ik koop.

  Instagram picture
  En dat betekent ladies, mijn lieve man leest de Cosmo!
 55. Toen we een lange afstandsrelatie hadden, hebben we elkaar het eerste jaar niet gezien. Hij had toen ook vrij crappy internet waardoor Skypen gewoon onmogelijk was. Lang leve Facebook, smsen en bellen! (En ja hoor, dat was een dure grap!)
 56. Wanneer hij uit huis gaat om te werken, kom ik altijd even mee tot aan de voordeur. Waarom? Ik krijg altijd een afscheidskusje 🙂
 57. Mister heeft er een hobby van gemaakt om mijn terras te doen lijken als een mislukte Brico. Lees: materiaal every where.
 58. We drinken allebei heel graag bier. Maar omdat hij er een bierbuik van krijgt en ik geen bier meer mag drinken vanwege mijn dieët, zijn we serieus geminderd.
 59. Hij heeft tijdens zijn bezoek aan Antwerpen 3,5 jaar geleden wat Nederlandse woorden geleerd die hij tot op de dag van vandaag heeft onthouden!
 60. Ik kan me geen betere soulmate,vriend,echtgenoot,lover bedenken in de wereld en ik ben zo blij dat ik de kans heb gekregen om deze fantastische man in mijn leven te leren kennen. ♥

De reden waarom nu net 60 weetjes? Als je 5 jaar omrekent in maanden, dan krijg je 60 maanden. It’s as simple as that 🙂

For the record: Toen het artikel online stond, heeft hij het gezien en heb ik het voor hem vertaald. Het was een mooi momentje 🙂

Voel jij ook zoveel liefde wanneer je aan je wederhelft denkt?

Tot de volgende post,

See you soon!

Natasa.

Advertentie

11 gedachtes over “5 liefdevolle jaren. ♥

 1. Nesrin - Daily Cup of Bla Bla Bla

  Ontzettend mooi zo een lijst!!! Uiteraard weet ik wat volim te betekent mijn beste vriendin is een Servische 😉

  Mooi geschreven! Proost op de happy couple.

  Geliked door 1 persoon

 2. Pingback: #16 Ochtendmuziek | Time to live.

 3. Pingback: The chronicles of a country girl. | Time to live.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s