#17 Ochtendmuziek

Hello everyone!

De 17de editie van “Ochtendmuziek” is een feit! 17 weken .. Man, lijkt me echt een eeuwigheid. Hopelijk blijven jullie het fijn vinden om een kijkje te nemen en vooral te luisteren naar mijn innerlijke radio!

Ook deze week was het wat rustiger op “Time to live.” so I owe you guys an explanation. Ik was vrij futloos deze week en een beetje overstressed aangezien de auto-crisis (lees: we hebben al enkele maanden geen auto) maar blijft aanslepen .. Maar gisteren hebben we verlossend nieuws gekregen: onze auto komt deze week aan! We hebben een tweedehandsauto besteld en deze komt vanuit Duitsland dus het is nog eventjes wachten.

Voor degene die net op mijn blog komen piepen: “Ochtendmuziek” is een wekelijkse rubriek die op zondag online komt. Hierin deel ik jullie welk liedje/commercial er elke dag bleef hangen. Dus een klein weekoverzicht van mijn innerlijke radio, om het zo te stellen.

Zet je volume wat luider, oortjes in/koptelefoon op en laat je gaan!

Maandag

Mijn broer is vandaag vertrokken naar London voor een paar dagen en jawel hoor, ik werd wakker met dit nummer om enkele uren later op Facebook te zien dat hij dit nummer ook heeft gepost! I call it: Telepathy 😉

Dinsdag

Dinsdag wordt blijkbaar een standaard dagje radiostilte in mijn hoofd ..

Woensdag

En alweer een dagje radiostilte!

Donderdag

Vrijdag

I’m in for a party, you too?

Zaterdag

Zondag

Ik hoorde dit nummer onlangs in de auto bij mijn jongste schoonbroer en ik moest meteen terugdenken aan the good old times .. Een nummer uit 2008, maar er hangen heel wat herinneringen aan vast 🙂

Door welk nummer ben jij obsessed de laatste tijd?

Tot de volgende post,

See you soon!

Natasa.

3 gedachtes over “#17 Ochtendmuziek

  1. Pingback: #18 Ochtendmuziek | Time to live.

Plaats een reactie