#2 The chronicles of a country girl.

Hello everyone!

Met een dagje vertraging: de nieuwe “The chronicles of a country girl” voor deze week! Wat heb ik allemaal uitgespookt vorige week? Je komt het vandaag te weten! Ik vind het enorm fijn om deze rubriek samen te stellen omdat ik nu meer de kleinere dingen apprecieër en geniet van de leuke momenten in het leven.

Waar gaat deze wekelijkse rubriek over? Elke maandag komt er een artikel online onder deze titel met een weekoverzicht van de gebeurtenissen in het leven van Natasa. Om het to the point te zeggen: een wekelijkse diary. Ik vertel er over wat er mij dagelijks overkomt en eventueel enkele foto’s (als ik eraan denk om ze te nemen).

Maandag

Na de standaard huishoudelijke verplichtingen, was het alweer tijd voor wat me-time in de vorm van haartjes wassen en nagels doen (foto vanop Instagram). s’Avonds was het tijd voor een kleine birthdayparty want mijn schoonbroer en zijn vrouw vierde hun eerste huwelijksverjaardag en haar verjaardag 🙂
Tevens kwam ook de eerste post van “The chronicles of a country girl.” online, waar ik enorm trots op mag zijn!

Selfie
                                  Matching handdoek & tanktop: Moet kunnen!

Instagram picture

Dinsdag

Home alone today dus wat doen we dan? Een overload aan TV kijken. En oh ja, ik ben enorm verslaafd aan E! Channel en kan soms een hele middag ernaar kijken.

DSC_0082
                                     Oh ja, we’re in love with our new TV ..

Woensdag

Vandaag was het een soort van feestdag dus gingen mijn man en ik lekker op bezoek bij onze beste vrienden (tevens getuigen vanop onze trouw). En wat doen we dan? Barbequen of course! Ik was in alle geval er helemaal klaar voor (foto vanop Instagram).

Selfie

Donderdag

Kuikentjes

Ik heb deze dag vooral thuis doorgebracht alleen. Niets bijzonders gedaan. We hebben sinds vandaag ook 20 kleine kuikentjes, zijn ze niet schattig? s’Avonds kwam de redding die ik nodig had: sociaal contact in de vorm van Skypen met mijn bestie! ♥ Alsof ze wist dat ik er nood aan had 🙂 Maar de pret duurde niet lang want jawel hoor: de elektriciteit viel ALWEER uit.

Vrijdag

Onze serre
                                        Ziet er toch pakken beter uit he?

Ik was weeral home alone vandaag en de elektricteitspanne bleef duren. Dus heb ik UITEINDELIJK mijn languitgestelde klusje afgewerkt: onkruid weghalen in de serre. En het was hoognodig .. Toen dat klaar was en de elektriciteit maar wegbleef,ben ik naar een vriendin gegaan in de namiddag.

Zaterdag

Vandaag een dagje werken aan mijn blog (zoals dit artikel al wat uitschrijven en de wekelijkse “Ochtendmuziek” voorbereiden). In de namiddag heb ik mijn geweldig gesprek op Skype voortgezet met mijn allerliefste boo boo. ♥

Zondag

Zondag is, zoals ik in de vorige “The chronicles” had gezegd, mijn heilige dag. Want het is dan tijd om te Skypen met mamalief! ♥ En oh God, ik werd enorm verrast want .. Mijn mama heeft haar brillen gekregen! Ik heb er een foto van gemaakt met mijn GSM om er dagelijks naar te kijken want dit is iets waar ik enorm aan moet wennen 🙂 Maar, I’m happy for her want na jarenlang afzien met een slecht zicht (ze kon amper zien dichtbij en veraf) is ze er uiteindelijk vanaf van.

Surprise! En zeg nu zelf: ziet ze er niet goed uit? :)
                                    Surprise! En zeg nu zelf: ziet ze er niet goed uit? 🙂

We’re done for today! Tot volgende week maandag voor een nieuw overzicht 🙂

Wat is jouw favoriete TV kanaal?

Tot de volgende post,

See you soon!

Natasa.

Advertentie

10 gedachtes over “#2 The chronicles of a country girl.

  1. Pingback: #3 The chronicles of a country girl. | Time to live.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s