#3 The chronicles of a country girl.

Hello everyone!

Het is maandag dus tijd voor een nieuwe “The chronicles of a country girl”!

Waar gaat deze wekelijkse rubriek over? Elke maandag komt er een artikel online onder deze titel met een weekoverzicht van de gebeurtenissen in het leven van Natasa. Om het to the point te zeggen: een wekelijkse diary. Ik vertel er over wat er mij dagelijks overkomt en eventueel enkele foto’s (als ik eraan denk om ze te nemen).

Deze week was een drukke en fijne week. Van een nieuwe kettingzaag, over een nieuwe auto, ietsje teveel drank en veel te warm weer: je leest het allemaal hier!

Maandag

Die nieuwe kettingzaag is een feit! Na dit compleet random en totaal onbelangrijke weetje, tijd voor de real deal. Vandaag zijn we een beetje de “stad” (ja, tussen aanhalingstekens, want je kan het gewoon geen stad noemen naar mijn mening) ingetrokken en manlief heeft zichzelf getrakteerd op een nieuwe kettingzaag. Klein weetje: mannen en kettingzagen zijn hier een match made in heaven ..

Natuurlijk heb ik mijzelf ook even getrakteerd en twee gezichtsmaskertjes gekocht 🙂
We kregen ook fantastisch nieuws: onze auto is onderweg! We hebben de foto’s ervan via mail gekregen en believe me, I’m in love again .. Nu spannend afwachten!

Dinsdag

#workbitch
                                                           #workbitch

In de voormiddag was het all about the blog: de nieuwe “The chronicles of a country girl” kwam online en ik werkte nog wat andere artikels af.
In de namiddag had ik live entertainment: twee aangeschoten schoonbroers en manlief die hun moeder kwellen. En geloof mij, I’ve enjoyed it 😉

Woensdag

DSC_0088

Ik had nog eens zin om een lekker ontbijtje klaar te maken voor mezelf in de vorm van spaghetti met tomatensaus en spekblokjes. Njam!

IMG_20150826_180403

Ik kreeg ook een mooi bloempje van manlief (foto vanop Instagram). Het ruikt echt heerlijk!

Donderdag

Wat kan je dag toch geweldig beginnen als je goed nieuws krijgt! We hebben onze nieuwe auto in real life gezien, EINDELIJK! 🙂 En hij is werkelijk prachtig! Spijtig was het maar voor even, hij werd richting de douane gebracht om het laatste papierwerk in orde te maken (ter info: de auto is overgebracht vanuit Duitsland, daarom wachten we zo lang al).

IMG_20150827_094233

Vandaag was het ook wat tijd voor me-time en het eerste gezichtsmaskertje werd getest. En ik weet nu al: van deze ga ik de tube halen!

Ook kregen we leuk nieuws uit de geburen: mijn buurvrouw is bevallen! En dat werd uitgebreid gevierd bij hun in de tuin ..

Vrijdag

IMG_20150828_094852

Het uitgebreid vieren heeft zich geresulteerd in een mega kater. God, waarom heb ik zoveel gedronken? Mijn beste vriend voor vandaag is dit flesje water (foto vanop Instagram) en mijn zetel.

Zaterdag

Ik was nog altijd niet 100% gerecupereerd van mijn kater dus ik deed het rustig aan vandaag. Een beetje strijken, een beetje slapen, een beetje chillen ..

Maar s’avonds was ik helemaal fit en gezond want .. ONZE AUTO IS NU DEFINITIEF VAN ONS! WHOOP WHOOP! Normaal gezien zouden we hem pas maandag of dinsdag hebben, maar alles is wat sneller gelopen dan gepland. En dat vroeg maar om 1 ding: testrit!

Zondag

DSC_0090

Kijk dan toch naar deze beauty. Isn’t she wonderful? Manlief en ik zijn een beetje *ahum* geobsedeerd door onze nieuwe auto .. (Maar dat hadden jullie vast al wel door)

Zondag betekent Skype dag dus in de namiddag was het tijd voor mijn wekelijkse telefoontje met mama 🙂

We’re done for today! We zien elkaar weer voor een nieuwe “The chronicles” volgende week maandag! 🙂

Wat vind jij van onze auto?

Tot de volgende post,

See you soon!

Natasa.

Advertentie

5 gedachtes over “#3 The chronicles of a country girl.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s