En toen was het stil op “Time to live.x” ..

Hello everyone!

stilte

JAWEL, IK LEEF NOG!

Nu dat eruit gegooid is, kunnen we verder met deze kleine mededeling.
Zoals jullie hebben gemerkt, ben ik langere tijd “offline” geweest. Geen posts, mijn sociale media was wat verwaarloosd (buiten Instagram dan), mijn mailbox was aan het kreunen onder de mails .. Het was muisstil rondom mij. Maar, hoe komt dit?

Wel, mijn lieve lezers, ik was druk aan het werk. Alle klusjes in en rondom ons huis hebben mij helemaal opgeslorpt, uitgeput en doodgemarteld. Oké, ik overdrijf misschien, maar zo voelde het voor mij.
Beginnende bij werken op de velden (want alles wat gezaaid is moet ook geplukt worden), over de huishoudelijke taken op reguliere basis, tot de klapper op de vuurpijl: de bouw van onze stal. Ik was elke dag lang van s’morgens vroeg tot s’avonds laat bezig waardoor ik te moe was om nog s’avonds achter de laptop te kruipen of overdag was ik gewoon niet in de mogelijkheid om mijn laptop op te starten.

Maar, de drukte is wat gaan liggen, dus het is tijd voor een nieuwe start. Want ik heb dit gemist. Bloggen is voor mij een geweldige hobby waar ik enorm veel plezier aan heb en ik heb het gemist in die 2 maanden (Jezus, zo lang!) dat ik afwezig was.

Een nieuwe start betekent ook enkele veranderingen. Maar welke? Ik som ze even voor jullie op:

 • Een nieuw logo
  In de periode dat ik afwezig was, heb ik enkele keer een kijkje genomen op mijn blog via mijn smartphone en ik voelde dat het tijd was voor een nieuw logo. Een logo dat meer bij mij past, niet kinderlijk eruit ziet en vooral: elegant en fancy (jup, hier ben ik er weer!). Wat vinden jullie ervan?
 • Facebook-pagina & Twitter geüpdate
  Mijn Facebook-pagina en Twitter profiel hebben een kleine update gekregen zodat ze mee een nieuwe start nemen.
 • Reorganisatie categorieën
  Vooral de categorie “Fashion” heeft een kleine update gekregen. Er zijn twee nieuwe subcategorieën toegevoegd, namelijk “Fashion judge” en “The runway report”.
  “Fashion judge” is een bundeling van de artikelen die tot nu toe online kwamen onder de titel “Best and worst dressed by Natasa”. Vanaf nu zullen ze de titel “Fashion judge” dragen en de oudere artikelen kan je allemaal onder deze noemer vinden.
  “The runway report” is een bundeling van alle artikelen over de Fashion Weeks waar ik over heb geschreven. Alle artikelen over dit thema (mijn favoriete collecties vanop de modepistes) zullen vanaf nu onder deze noemer vallen. Alle oudere artikelen kan je ook onder deze noemer vinden.
 • Nieuwe lay-out
  Ik ben een klungel in dit domein dus het zal even duren voor ik alles een beetje op orde heb gesteld. Maar ik wil het toch doen. Ik wil een nieuwe lay-out en hopelijk slaag ik erin om deze online te krijgen. Ik heb niet de middelen om een fancy lay-out te kopen dus WordPress, help me out! 😉

Ziezo, nu hebben jullie een kleine update gekregen en kunnen we weer van start gaan. In de loop van deze dagen komen er enkele nieuwe artikelen online en worden deze veranderingen doorgevoerd (Wish me luck!) en hopelijk kunnen we weer verder gaan waar we zijn gestopt.

Dank je voor jullie begrip! 🙂

Tot de volgende post,

See you soon!

Natasa.

Advertentie

10 gedachtes over “En toen was het stil op “Time to live.x” ..

 1. Pingback: #20 Ochtendmuziek | Time to live.x

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s