Maak een statement met je handen!

Hello everyone!

De titel klinkt misschien wat vaag/weird, maar hey: ik moet toch op de een of andere manier jullie nieuwsgierigheid wakker maken 🙂

Vandaag heb ik het over statementringen. Ze zijn dit jaar weeral in overvloed aanwezig op menig handen en ik heb zo sterk het voorgevoel dat deze trend nog wel een tijdje blijft aanslepen. Het is een leuke accessoire, je hebt ze in alle vormen en kleuren en vooral: het geeft je look dat tikkeltje meer.

Ik vindt statementringen enorm mooi, maar ik draag ze niet zelf. Huh?! Yes my darling en de reden is simpel: ik heb gewoon geen plaats meer op mijn vingers! Zoals je misschien al op mijn nagelfoto’s op Instagram hebt kunnen zien heb ik heel wat gouden ringen. En ik draag deze constant sinds de dag dat ik ze cadeau kreeg (ik heb ze gedurende de jaren van mijn ouders gekregen). En ik voel mij zo raar en kaal wanneer ik ze niet aan heb. Aloewel ik de laatste tijd wel héél veel naar statementringen kijk .. Misschien verandert mijn mening plots?

In alle geval is dit geen reden om niet naar mooie statementringen te kijken. En dat is wat ik heb gedaan 🙂 Ik ben een beetje gaan neuzen op het net en heb enkele mooie stuks voor jullie uitgekozen.

new look,statement,ring
           New Look, €6,99
new look,statement,ring
          New Look, €4
statement,ring,asos
                   ASOS, €13.70
statement,ring,asos
                   ASOS, €10.96
statement,ring,konplott
  Konplott via Zalando, € 69,95
statement,ring,konplott
  Konplott via Zalando, € 29,95

En als afsluiter, alle gekheid op een stokje:

statement,ring,asos
                 ASOS, €56.16

Ik krijg spontaan zin om ringen te kopen! Jullie ook?

Dragen jullie vaak statementringen? Waaromwel of niet?

Tot de volgende post,

See you soon!

Natasa.

8 gedachtes over “Maak een statement met je handen!

  1. Simplynspecial

    Ik draag eigenlijk nooit statement-ringen haha. Eigenlijk draag ik helemaal niet vaak ringen. Ondanks dat ik het wel erg mooi kan vinden! Ik hou mijn vingers liever rustig en draag dan lekker veel/opvallende armbanden.

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie